Als Floormanager bij HappyFood heb jij altijd overzicht. Jij kent alle ins-en-outs. Hebt geen 9/5 mentaliteit. Bent een people manager. Iemand die goed met jonge mensen werkt. En iemand die weet hoe je je zaken gedaan krijgt.
Wie ben jij?
We vinden het belangrijk dat iedereen bij HappyFood zichzelf kan zijn. In jouw functie is het dan ook belangrijk om je team opbouwend te coachen, maar ook verbeterpunten aan te dragen. Het is belangrijk dat jij je goed voelt op je werkplek. Je geeft graag het goede voorbeeld. En kan zowel in een team als zelfstandig werken. Je kan schakelen, bent stressbestendig en houdt overzicht. Je bent een aanpakker. Goede service en kwaliteit leveren staat bij jou altijd voorop. Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau. Leidinggevende ervaring in de horeca is prettig, maar wij kunnen jou die skills natuurlijk ook leren. Je krijgt van ons de ruimte en begeleiding om alle ins-en-outs te leren. Kortom, volop afwisseling. Geen dag is hetzelfde.
Wat ga je doen?
Een jong team aansturen en motiveren
Overzicht bewaren op de werkvloer
Coördinatie van planning van het personeel
Zorgen dat er voldoende voorraad aanwezig is
Je bent het aanspreekpunt op de werkvloer
Flexibel. Je bent multi inzetbaar
Neemt bestellingen op en maakt deze klaar
Wat krijg je?
Je uurloon wordt bepaald aan de hand van de horeca-CAO
Groeimogelijkheden: volg de opleiding Medewerker Fastservice en/of Leermeester Horeca
Er is ruimte voor minimaal 1 weekenddag per week vrij
Je kan direct starten bij HappyFood Nunspeet
Kerstpakket
Personeelskorting
Toffe personeelsuitjes. In het verleden o.a.: Escape Room, Horeca Muziekfeest van het jaar in de Ziggo Dome, Walibi Flevo, lasergamen etc.
Pluspunt. Altijd vrij op 1e en 2e kerstdag
"Het leukst aan werken bij HappyFood was voor mij het weten, voelen en merken dat je gewaardeerd wordt. Er was alle ruimte voor mijn input en het voelde als een 2de thuis. Een happy-family!
Het is heel fijn om werkgevers te hebben die naast je staan in plaats van boven je. Er is een heel hecht team, de sfeer is goed en er is veel respect voor elkaar." - Marijke
Wat kan je?
Nederlands spreken en begrijpen
Klantvriendelijk. Je doet alles voor een glimlach!
Luisterend oor. Voor klanten en het personeel
Hard werken. Je bent een echte doorzetter, een doener en kan werken onder druk. Hebt geen 9/5 mentaliteit
Flexibel: minimaal 3,5 dagen in de week werken tot uiterlijk 22.00 uur (inclusief zaterdag en/of zondag)
Minimaal 18 jaar
Minimaal 28 uur per week beschikbaar
Regelmatig beschikbaar op feestdagen, want feestdagen zijn ook werkdagen
Meer weten?
Wanneer kan ik werken? Je werkt minimaal 3,5 dag in de week. Je bent doordeweeks en in het weekend flexibel inzetbaar tussen 10.30 en 21.30 uur. Jouw rooster krijg je steeds één a twee weken van tevoren.
Kan ik doorgroeien? Doorgroeien en geld verdienen als Floor manager. Als Floor manager krijg je de kans om de opleiding Medewerker Fastservice en/of Leermeester Horeca te volgen. Zodat je groeit in je functie.
Wil je graag een afwisselende baan? Op de werkvloer staan met de leukste collega's? En ben je minimaal 28 uur per week beschikbaar?